• Pet clinic Ruma
Ninko Marijanović
Ninko MarijanovićDVM
Ninko je rodjen 1988. godine u Rumi. Završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar. Diplomirao je veterinarsku medicinu na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu 2013. godine. Sledeće godine završava master rad iz oblasti histologije i embriologije domaćih životinja. Nakon završenog pripravničkog staža u veterinarskoj ambulanti Vorga Vet u Novom Sadu, odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate na rad i stručno usavršavanje. Radio je dve godine u „Nad Al Sheba“ bolnici za pse, mačke i egzotične životinje i istraživačkom centru za sokolove. Iz Emirata odlazi u Oman na dve godine. Do januara 2019. godine radi u veterinarskoj klinici za kućne ljubimce „Sama“ u Maskatu. Po povratku u Srbiju, počinje da radi u Novom Sadu u veterinarskoj ambulanti „Diamond Pet“ sve do otvaranja ambulante Pet Clinic. Oblasti interesovanja u veterinarskoj medicini su mu ortopedija i oftalmologija kao i rad sa pticama i egzotičnim životinjama.
Sani Dobrojević
Sani DobrojevićDVM
Sani je rodjen 1988. godine u Virovitici. Završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar u Rumi. Nakon toga upisao je poljoprivredni fakultet u Novom Sadu. Tokom studija pauzirao je jednu godinu zbog odlaska u Ameriku, te je diplomirao veterinarsku medicinu 2014. godine. U naredne dve godine završava master rad iz oblasti patološke promene na plućima domaćih životinja. Pripravnički staž je obavio u ambulanti za kućne ljubimce u Rumi. Ambulantu Pet Clinic osnovao je sa kolegom Ninkom Marijanovićem 2020. godine. Redovnim pohađanjem seminara i stalnim stručnim usavršavanjem Dr Sani svakodnevno poboljšava svoje znanje i veštinu. Oblasti interesovanja su mu kardiologija i endokrinologija.
Živko Danilović
Živko Danilovićtehničar
Živko je rodjen 1994. godine i završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar u Rumi 2013. godine. Od 2015. godine radi kao veterinarski tehničar u ambulanti u Rumi gde je nakon pripravničkog staža položio državni ispit za veterinarske tehničare. Nakon višegodišnjeg iskustva u maloj praksi, pridružio se timu Pet Clinic ambulante gde želi da ostvari svoje ambicije. Oblasti interesovanja su mu laboratorijska ispitivanja kao i rad sa mačkama. U slobodno vreme bavi se video montažom i digitalnim marketingom.