• Pet clinic Ruma
Ninko Marijanović
Ninko MarijanovićDVM
Ninko je rodjen 1988. godine u Rumi. Završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar. Diplomirao je veterinarsku medicinu na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu 2013. godine. Sledeće godine završava master rad iz oblasti histologije i embriologije domaćih životinja. Nakon završenog pripravničkog staža u veterinarskoj ambulanti Vorga Vet u Novom Sadu, odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate na rad i stručno usavršavanje. Radio je dve godine u „Nad Al Sheba“ bolnici za pse, mačke i egzotične životinje i istraživačkom centru za sokolove. Iz Emirata odlazi u Oman na dve godine. Do januara 2019. godine radi u veterinarskoj klinici za kućne ljubimce „Sama“ u Maskatu. Po povratku u Srbiju, počinje da radi u Novom Sadu u veterinarskoj ambulanti „Diamond Pet“ sve do otvaranja ambulante Pet Clinic. Oblasti interesovanja u veterinarskoj medicini su mu ortopedija i oftalmologija kao i rad sa pticama i egzotičnim životinjama.
Sani Dobrojević
Sani DobrojevićDVM
Sani je rodjen 1988. godine u Virovitici. Završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar u Rumi. Nakon toga upisao je poljoprivredni fakultet u Novom Sadu. Tokom studija pauzirao je jednu godinu zbog odlaska u Ameriku, te je diplomirao veterinarsku medicinu 2014. godine. U naredne dve godine završava master rad iz oblasti patološke promene na plućima domaćih životinja. Pripravnički staž je obavio u ambulanti za kućne ljubimce u Rumi. Ambulantu Pet Clinic osnovao je sa kolegom Ninkom Marijanovićem 2020. godine. Redovnim pohađanjem seminara i stalnim stručnim usavršavanjem Dr Sani svakodnevno poboljšava svoje znanje i veštinu. Oblasti interesovanja su mu kardiologija i endokrinologija.
Živko Danilović
Živko Danilovićtehničar
Živko je rodjen 1994. godine i završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar u Rumi 2013. godine. Od 2015. godine radi kao veterinarski tehničar u ambulanti u Rumi gde je nakon pripravničkog staža položio državni ispit za veterinarske tehničare. Nakon višegodišnjeg iskustva u maloj praksi, pridružio se timu Pet Clinic ambulante gde želi da ostvari svoje ambicije. Oblasti interesovanja su mu laboratorijska ispitivanja kao i rad sa mačkama. U slobodno vreme bavi se fotografijom i digitalnim marketingom.
Sinisa Mitic
Sinisa Mitic
20. Јул, 2022.
Profesionalna i veoma stručna usluga. Eneterijer luksuzan. Osoblje izuzetno ljubazno. Sa puno ljubavi su posvećeni kućnim ljubimcima...
Dr. Max
Dr. Max
3. Јул, 2022.
Moram reci da sam impresioniran profesionalnim i savesnim radom osoblja. Imao sam prilike da posetim vise klinika sirom sveta ... Pet Clinic Ruma zasluzuje 5 ⭐️ 👍
Stanko Petrovic
Stanko Petrovic
25. Mај, 2022.
Vrlo dobro i sigurno mesto za lecenje i pomoc ljubimcima. Izvanredno osoblje na cudesan nacin uspeva da pomogne svakom ljubimcu. Vrlo profesionalni i odgovorni. Toplo preporucujem zbog licnog iskustva.
Janko LalicJr
Janko LalicJr
21. Mај, 2022.
I was with my friends and it was fun.
dusko gavrilovic
dusko gavrilovic
3. Mај, 2022.
Ekstra ljubazni i strucni !! Sve preporuke !!
Brankica Vrabic
Brankica Vrabic
23. Април, 2022.
Vrh su. Svaka čast. ❤️❤️❤️❤️