• Pet clinic Ruma

DVM Ninko Marijanović

Profesionalizam i stalno stručno usavršavanje su ključni u pružanju nege vašim kućnim ljubimcima na najvišem nivou.“

Ninko je rodjen 1988. godine u Rumi. Završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar. Diplomirao je veterinarsku medicinu na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu 2013. godine. Sledeće godine završava master rad iz oblasti histologije i embriologije domaćih životinja. Nakon završenog pripravničkog staža u veterinarskoj ambulanti Vorga Vet u Novom Sadu, odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate na rad i stručno usavršavanje. Radio je dve godine u „Nad Al Sheba“ bolnici za pse, mačke i egzotične životinje i istraživačkom centru za sokolove. Iz Emirata odlazi u Oman na dve godine. Do januara 2019. godine radi u veterinarskoj klinici za kućne ljubimce „Sama“ u Maskatu. Po povratku u Srbiju, počinje da radi u Novom Sadu u veterinarskoj ambulanti „Diamond Pet“ sve do otvaranja ambulante Pet Clinic. Oblasti interesovanja u veterinarskoj medicini su mu ortopedija i oftalmologija kao i rad sa pticama i egzotičnim životinjama.

DVM Sani Dobrojević

Naša misija je dobar kvalitet života i dug životni vek naših pacijenata.“

Sani je rodjen 1988. godine u Virovitici. Završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar u Rumi. Nakon toga upisao je poljoprivredni fakultet u Novom Sadu. Tokom studija pauzirao je jednu godinu zbog odlaska u Ameriku, te je diplomirao veterinarsku medicinu 2014. godine. U naredne dve godine završava master rad iz oblasti patološke promene na plućima domaćih životinja. Pripravnički staž je obavio u ambulanti za kućne ljubimce u Rumi. Ambulantu Pet Clinic osnovao je sa kolegom Ninkom Marijanovićem 2020. godine. Redovnim pohađanjem seminara i stalnim stručnim usavršavanjem Dr Sani svakodnevno poboljšava svoje znanje i veštinu. Oblasti interesovanja su mu kardiologija i endokrinologija.

Veterinarski tehničar Živko Danilović

Živko je rodjen 1994. godine i završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar u Rumi 2013. godine. Od 2015. godine radi kao veterinarski tehničar u ambulanti u Rumi gde je nakon pripravničkog staža položio državni ispit za veterinarske tehničare. Nakon višegodišnjeg iskustva u maloj praksi, pridružio se timu Pet Clinic ambulante gde želi da ostvari svoje ambicije. Oblasti interesovanja su mu laboratorijska ispitivanja kao i rad sa mačkama. U slobodno vreme bavi se video montažom i digitalnim marketingom.

Veterinarski tehničar Marina Mašić

Marina je rodjena 2003. godine u Sremskoj Mitrovici i završila je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar 2022. u Rumi. Pripravnički staž obavila je u ambulanti Pet Clinic. Svoje ambicije za rad sa životinjama pokazuje svakodnevno i želi da završi kurs za šišanje pasa i mačaka.

Veterinarski tehničar Nikola Zarić

Nikola je rođen 1995. godine u Rumi. Završio je srednju poljoprivrednu školu – smer veterinarski tehničar u Rumi 2014. godine. Pripravnički staž je obavio u ambulanti Pet Clinic, i svoje znanje usavršava svakog dana u radu sa kućnim ljubimcima. Ambicije su mu rad sa egzotičnim životinjama.